Düziçi Organize Sanayi Bölgesi

20 Mayıs 2024
Kıymetli hemşehrilerim;
Önceki dönem Aile ve Sosyal Hizmet Bakanımız ve Osmaniye Milletvekilimiz sayın Derya Yanık hanımefendi, Ak Parti Osmaniye İl Başkanımız sayın Adnan Bayram, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürümüz sayın Cafer Takırtaş, Ak Parti İlçe Başkanımız sayın Mehmet Çillem, İl Özel İdare Sekreterimiz sayın Hamit Coşkun ve Organiza Sanayi Bölge Müdürü sayın Servet Aksu, İl Genel Meclis Üyesi Sayın Mehmet Ali Gizlice ve Çevre Şehircilik İl Müdürü sayın Hamdi Görkem Gençtürk, İl Milli Emlak Müdürü sayın Fuat Andırın ile ilçemizde faaliyete başlayacak olan Düziçi Organize Sanayi Bölgesinin durumu hakkında değerlendirmelerde bulunduk.
İnşallah tarım ve turizm şehri olan ilçemizi sanayi kentleri arasına dahil edeceğiz.
Memlekete hayırlı olsun.