Yeni Kaynak Suyu Şebeke Suyuna Bağlanacak

15.09.2020

İlçemizde yapılan çalışmalar sonucu bulunan Karaboğaz kaynak suyu  yakın zamanda şebeke suyuna bağlanacak.

Belediye Başkanımız Dr. Alper ÖNER yaptıgı açıklamada, “Sevgili hemşehrilerim Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları ve kaçak su kullanımları nedeniyle su sorunları yaşıyoruz.
SU sorunlarını ortadan kaldırmak için Devlet Su İşleri ile yaptığımız protokol ile ilçemizin su sorununu büyük ölçüde çözmüş olacağız.
İlçemizin ihtiyacı olan suyu, Yenifarsak köyü, Kumperim Yaylası, Karaboğaz Mevkiinde bulunan Karaboğaz Kaynağından 50 L/s olarak ilçemize kazandırmış bulunuyoruz.
Saygıdeğer hemşehrilerimize HAYIRLI olmasını diliyorum. Düziçi için, hemşehrilerimiz için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.