İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU’nun Yardımcısı Gökhan GÜNAYDIN Bey İlçemizi ziyaret etti

06.09.2020

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU’nun Yardımcısı  Gökhan GÜNAYDIN Bey İlçemizi ziyaret etti.Belediye Başkanımız Dr.Alper ÖNER  yaptığı ve planladığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Bölgemizdeki seralar, işletmeler, ilçemizin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etti. Sera alanında incelemelerde bulundu ve üretilen ürünlerimizin İstanbul pazarına girişi ve pazarlanması konusunda bize yardımcı olacaklarını, projelerimizi destekleyeceklerini belirtti.Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.