İlçemizin Su Sorunu Çözüme Kavuşuyor

14.02.2022
DSİ ve İller Bankası ile yürütülen ortak çalışma sonuncunda  projelerimiz tamamlanmak üzeredir.
Çatak köyü Karaboğaz mevkiinde ilçemize tahsis edilen saniyede 50 lt suyun kapkaj ve deponun temel atma töreni açılışını Belediye Başkanımız Dr. Alper ÖNER,Sn. Kaymakamımız Turgay İlhan, Osmaniye İl Başkan Vekilimiz Sn. Necati Okur, İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Çillem, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl ve İlçe Teşkilatımız ile birlikte gerçekleştirmiştir.
Sular İdaresi Müdürlüğü Ekiplerimizin özverili çalışmaları ile Mayıs ayına kadar yayla suyunu halkımız ile buluşturacağız. İlçemize hayırlı uğurlu olsun