Belediye Başkanımız Dr. Alper Öner Başkanlığında Birim Amirleri Toplantısı Yapıldı

11.08.2020

Toplantıda vatandaşlarımızın talepleri, yapılan işler, projelerde gelinen son durum değerlendirmesi ve projelendirilen konular görüşüldü.

Toplantıya başkanlık eden Belediye Başkanımız  Dr. Alper Öner; halkın taleplerine ve aciliyeti olan konuların çözülmesine öncelik verilmesini, belediye çalışanlarının mesai üstü gayret göstermesini ve her şeyin hemşehrilerimizi memnun edecek şekilde yapılmasına özen gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Toplantıda birim amirlerimiz yetkili oldukları konularda brifing vererek çalışmaları hakkında rapor sundu.